Binnenlandse online winkel. 1 dag levertijd.

Bedrijf

Afhaalwinkel open MA - VRI 11:00 - 16:00 . Buiten openingstijden op afspraak!

Neem hier contact met ons op
Telefoonnummer +358408280202 (ma-vr 11.00-16.00, datum/ppm.)

Wanneer u contact met ons opneemt, raden wij u aan om vooral gebruik te maken van het contactsysteem rechtsonder op de pagina die u gebruikt. We reageren op vragen die via haar worden ingediend in de regel binnen een dag, tenzij we online zijn, maar in dringende gevallen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen!SAMENWERKING MET JERONE?


We werken graag samen met influencers.

Marketing, modelonderzoeken en samenwerkingen: klantenservice (ät) jerone.fi

Technische contacten: support (ät) jerone.com


Bedrijf


Jerone is een 100% Fins familiebedrijf in de kledingindustrie, opgericht in 2010. We zijn begonnen met de verkoop van slechts een tiental verschillende kledingmodellen in onze selectie, maar naarmate de vraag groeide, hebben we onze selectie nog meer kunnen uitbreiden ! We streven ernaar om onze selectie te vernieuwen, voortdurend vernieuwend met mode. We zijn geïnteresseerd in nieuwe merken en merken, dus als je iets mist in ons assortiment, stuur ons dan feedback! Voor de meeste merken die wij verkopen hebben wij ook een importeur.

Ons bedrijfsidee is om de breedst mogelijke selectie trendy kleding, schoenen en accessoires voor mannen aan te bieden. We voegen dagelijks nieuws toe aan onze pagina's, waarover we ook informeren op onze Facebook-pagina's en Instagram. We bedanken iedereen die zich heeft aangesloten bij onze fanbase!


WAAR BEGON JERONE?


Tegelijkertijd was het tot 2010 frustrerend moeilijk om overal in Finland stijlvolle en onderscheidende herenkleding te vinden. Zelfs winkels die zichzelf trendy kledingwinkels noemen, verkochten slechts enkele producten aan mannen - zelfs tegen een hogere prijs en in de achterste hoek van de winkel. Het leek erop dat mannen als klantengroep in de kledingindustrie werden onderschat. Er was een duidelijke marktniche voor Jerone's service en kleding.

Als ervaren in het veld geloven we ook dat we weten wat de klant van zijn online winkelen nodig heeft om tevreden te zijn. Ook aan deze kant van de toonbank zijn snelle leveringen, vlotte klantenservice en een goed functionerend retourproces erg belangrijk.

Jerone bevindt zich echter nog in de groeifase en de bedrijfsvoering wordt voortdurend doorontwikkeld. We zijn goed begonnen en vanaf hier gaat de reis verder, dankzij de geweldige klanten van Jerone!