Bedrijf


Jerone is een 100% Finse online winkel voor herenkleding, opgericht in 2010. Onze missie is om een zo breed mogelijk assortiment trendy kleding, schoenen en accessoires voor mannen aan te bieden. We zijn begonnen met de verkoop van slechts een tiental verschillende kledingstijlen, maar naarmate de vraag groeide hebben we onze selectie nog verder kunnen uitbreiden! We streven ernaar om ons assortiment voortdurend bij te werken om bij te blijven met de mode en een streetwear-geest gecombineerd met een meer klassieke stijl in de modewereld te brengen. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe merken en labels, dus als je iets mist in ons assortiment, geef ons dan je feedback! We zijn ook importeur voor de meeste merken die we verkopen, dus we hebben veel producten die je niet in de gewone winkels zult vinden.

Jerone is opgericht door twee jonge ondernemers. Tot 2010 was het frustrerend moeilijk om ergens in Finland stijlvolle, onderscheidende herenkleding te vinden. De winkels die zichzelf trendy kledingwinkels noemden, verkochten maar een paar producten voor mannen - zelfs tegen hogere prijzen en in een uithoek van de winkel. Het leek erop dat mannen als klantengroep in de kledinghandel werden onderschat. Er was een duidelijke niche voor Jerone's service en kleding. Omdat we nu al meer dan tien jaar in de branche zitten, geloven we ook dat we weten wat de klant nodig heeft van zijn online winkelervaring om tevreden te zijn. Snelle leveringen, snelle klantenservice en een efficiënt retourproces zijn daarom ook aan deze kant van de toonbank erg belangrijk voor ons.

Wat wij belangrijk vinden in onze online shop is veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Veiligheid wordt onder andere gegarandeerd door een streng beveiligde SSL-verbinding. Paytrail en Viva Wallet garanderen daarentegen een veilige en moeiteloze betaling via internetbankieren, kaarten, Google Pay, Mobilepay en Apple Pay. Onze levertijd bedraagt slechts 24 uur dankzij ons magazijn in eigen land. Bovendien bieden we een retourbeleid van 30 dagen voor alle bestellingen in onze online shop


Team

Winkel / Magazijn


Onze afhaalwinkel in Tampere is op werkdagen geopend van 11:00 tot 16:00 uur: Sulapuronkatu 1, 33700 Tampere, Finland. In onze boetiek kun je alle producten uit onze online winkel passen voordat je een aankoopbeslissing neemt. Je kunt betalen met kaart en Walley's factuur.

Als je contact wilt opnemen met onze klantenservice, stuur dan een e-mail naar: customer-service (at) jerone.fi of bel naar +358 40 828 0202.
Neem contact op met


Iida helpt je graag met samenwerkingsproblemen. Neem contact met haar op via Instagram.