Binnenlandse online winkel. 1 dag levertijd.

T-shirts

In onze selectie vind je zowel onderscheidende en gedurfde t-shirts met print, als meer ingetogen, monochrome heren t-shirts . Kies een losser gesneden t-shirt of, als je je bovenlichaam wilt benadrukken, een flexibeler t-shirt met elasthaan. T-shirts zijn de hoeksteen van de garderobe, die altijd gebruikt kan worden!
In onze selectie vind je zowel onderscheidende en gedurfde t-shirts met print, als meer ingetogen, monochrome heren t-shirts . Kies een losser gesneden t-shirt of, als je je bovenlichaam wilt benadrukken, een flexibeler t-shirt met elasthaan. T-shirts zijn de hoeksteen van de garderobe, die altijd gebruikt kan worden!
Beperk de resultaten
 • Kleur
  • Maat
   • Fabrikant
    • Prijs
     • Snijden
       257 Product

      Mannen T-shirts

      T-shirts voor heren zijn onze grootste selectie in al zijn reikwijdte, en het maken van een aankoopkeuze kan moeilijk lijken. Heb je een favoriete stijl op Instagram gezien en wil je je hetzelfde kleden? Met onze selectie kan het zeker! Een t-shirt is een zeer zichtbaar onderdeel van een outfit en vaak het middelpunt van je outfit. Met een T-shirt kun je het hele jaar door je persoonlijkheid naar voren halen. Er is een bijna onbeperkt aantal stijlen, van ingetogen klassiek tot flitsende prints voor het zelfverzekerde scheermes van parketvloeren van het nachtleven. Wanneer u door de opties bladert, moet u nadenken over compatibiliteit met hun subsecties. Of je nu een avondje uit gaat met je vrienden, een date met je nieuwe Tinder crush, of naar de sportschool gaat om wat ijzer te pompen, bij ons vind je de top die je zoekt!

      T-shirt van elasthaan in de juiste maat

      In T-shirts wordt naast verschillende prints de stijl ook duidelijk verdeeld door snitten. Welke snit past bij jouw lichaam en voorkeuren? Als je al jaren in de sportschool traint en een bewonderenswaardig lichaam hebt gekregen, waarom zou je dat dan niet benadrukken met een nauwsluitend heren-T-shirt? Het nauwsluitende T-shirt benadrukt vooral de borstspieren en biceps. Door elastaan aan het katoen toe te voegen, wordt het T-shirt bijzonder dicht op de huid gemaakt. In de productbeschrijvingen vertellen we je het materiaal van het product, dus als het product elasthaan bevat, kun je concluderen dat het zeer nauw aansluit en je lichaam accentueert. Elastaan wordt ook wel lycra genoemd en maakt het product rekbaar. Hierdoor voelt een elasthaan T-shirt kleiner aan dan een volledig katoenen T-shirt, maar dit betekent niet per se dat de maat te klein is. Het is grotendeels een kwestie van gewoonte en smaak. De Scandinavische landen zijn gewend aan een iets lossere pasvorm dan in Zuid-Europa, dus een man die dat niet gewend is, kan gemakkelijk denken dat een elasthaan T-shirt te klein is. Om deze reden raden we vooral voor nieuwe klanten aan om t-shirts met elasthaan een maat groter te bestellen. We kunnen beloven dat het spandex heren t-shirt je nooit zal herinneren aan het dragen van een tent.

      T-shirts die de aandacht trekken

      Je raadt misschien niet hoeveel kleding over een man zegt. Wil je opvallen in het uitgaansleven met een opvallend T-shirt met print voor heren en tegelijkertijd je zelfverzekerde persoonlijkheid naar voren halen, of ga je liever voor een ingetogen klassieke stijl? Ook de kleur van je kleding heeft invloed op de beeldvorming van jou. Een goed passend wit T-shirt is altijd indrukwekkend, maar ook andere kleurvarianten hebben aantrekkelijke voordelen. Zwart is een praktische kleur voor vlekbestendigheid en het is bekend dat zwarte kleur vermindert. De witte kleur daarentegen wekt de illusie van een groter formaat. Als je de omvang van je bovenlichaam wilt benadrukken, is een effectieve en veelgebruikte combinatie een zwarte skinny jeans gecombineerd met een wit ingetogen T-shirt. De kleur rood daarentegen wordt geassocieerd met sexiness en wenselijkheid. Onderzoekers hebben de reden toegeschreven aan de verleiding van de rijpheid van het fruit en de opwinding. Het oog is getraind om onder de vruchten de rijpste te onderscheiden, zoals een heerlijke rode appel. Omdat bloed rood is, wordt de kleur ook geassocieerd met gevoelens van gevaar en opwinding, die voor velen fascinerend zijn. De blauwe kleur daarentegen symboliseert loyaliteit en kalmte. Bovenal zou de blauwe kleur geschikt zijn om je aan te kleden voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek.

      Werken T-shirts voor heren als een manier om jezelf te uiten?

      Natuurlijk werkt het! Er zijn zoveel stijlen en modellen in de selectie dat de moeilijkheid om te kiezen voor de meeste mensen het eerste probleem wordt. Als er een bijna onbeperkte selectie in de wereld is, hoe vind je dan een heren t-shirt dat je absoluut wilt hebben? Hoewel we geen onbeperkte mogelijkheden bieden, kan de moeilijkheid om te kiezen toeslaan in de selectie van Jeronenk. We raden aan om productvernauwing te gebruiken, waarmee u alleen door producten kunt bladeren die beschikbaar zijn in uw maat, en de kleuropties kunt beperken. U kunt de opties ook verfijnen door te bladeren door de producten gesorteerd op stijl uit de categorieën T-shirts met print, T-shirts met ingetogen en effen T-shirts . Dus hoe weet ik welke stijl bij mij past? De waarheid is dat jij het het beste weet. Wil je eruitzien als een rockster met een donker t-shirt, een danseres in een kleurrijk t-shirt met kraag, of wil je je vrienden amuseren met een coole tekstprint? Schedels, verschillende symbolen en ornamenten komen vaak terug in T-shirt prints. Hiermee kun je je raadselachtige en opwindende kant naar voren brengen, net als tatoeages. Het patroon op het shirt kan ook perfect samengaan met je tatoeages en tegelijkertijd je artistieke kant benadrukken. Al jaren zijn goud en zilver blijvende favorieten als details in T-shirtprints. Ze maken een waardevolle indruk op het product en vergroten het onderscheidend vermogen. Gouden of zilveren sieraden van dezelfde toon passen perfect bij zo'n topje. Bij het bedenken van een outfit is de outfit meestal het belangrijkste. Hoe de jeans, jas en schoenen matchen met het T-shirt dat je hebt gevonden. Gescheurde zwarte jeans met een rockend wit T-shirt zijn perfect, maar wat als je geen black hole jeans hebt? Gelukkig vind je ze in een grote verscheidenheid aan modellen en maten.

      Het juiste T-shirt kiezen

      We hebben het gemakkelijker gemaakt om het juiste T-shirt te vinden door T-shirts voor heren in drie verschillende subgroepen te verdelen, en je kunt producten ook verfijnen op maat, fabrikant, kleur en prijs. Onthoud dat een man nooit te veel T-shirts kan hebben! Voor heren past een T-shirt bij elke stijl en in ons voortdurend vernieuwde assortiment vind je zeker een geschikt overhemd voor elk doel. Jerone biedt zowel bedrukte als effen t-shirts voor heren, die gecombineerd kunnen worden met veel verschillende broeken en accessoires. Veel van de producten hebben elasthaan, dus we raden aan om de maataanbeveling en het materiaal op de productpagina te controleren. Houd er rekening mee dat we u een betalingstermijn voor uw producten geven, evenals de mogelijkheid om de producten eerst thuis aan te passen, voordat u een aankoopbeslissing moet nemen. Om uzelf de moeite van retourneren te besparen, raden wij u toch aan om kennis te nemen van de informatie in de productbeschrijving. U kunt uw metingen vergelijken met de metingen van het model, maar houd er rekening mee dat de modellen gespierder zijn dan gemiddeld en op foto's groter kunnen lijken dan ze in werkelijkheid zijn. De meest voorkomende reden voor retourneren is een te kleine maat. T-shirts retourneren omdat ze te groot zijn, is echt zeldzaam. Om deze reden is onze vuistregel, vooral voor heren-T-shirts van elasthaan, om een maat groter te bestellen als je twijfelt tussen twee maten. Houd er ook rekening mee dat T-shirts die elasthaan bevatten ook strak om het lichaam zitten, dus als je niet tevreden bent met je mid-body, raden we aan een iets losser geheel katoenen T-shirt te bestellen.