Organiseren
13 product
Filter op (0)

FRILIVIN herenkleding online

Bij Jerone's online winkel vind je een uitgebreid assortiment FRILIVIN herenkleding. Onze populairste producten zijn lange mouwen, gebreide kleding en t-shirts voor heren.

Achtergrond van het merk

Frilivin is een Parijs kledingmerk dat in 2016 is opgericht door drie broers, elk met hun eigen unieke stijl. Deze fundamentele diversiteit is de kern van het merk en wordt weerspiegeld in elk kledingstuk, ontworpen om tegemoet te komen aan de stilistische verschillen van elk individu. Frilivin streeft ernaar diverse collecties aan te bieden die iedereen aanspreken, waardoor mode een persoonlijke ervaring wordt en de expressie van de eigen stijl met passie wordt aangemoedigd.

Klassieke stijl voor mannen

De wereld van Frilivin is een ontmoetingsplaats waar diversiteit en tijdloosheid samenkomen. Het merk is toegewijd aan het creëren van kleding die niet alleen de trends van het moment volgt, maar er ook overheen gaat en iedereen de mogelijkheid biedt om een persoonlijke stijl te creëren die zijn tijd vooruit is. Elke collectie nodigt je uit om een modewereld te verkennen waar creativiteit en persoonlijke expressie voorop staan.

Optimale pasvorm

FRILIVIN begrijpt dat herenkleding over meer gaat dan alleen uiterlijk. Daarom richt het merk zich op het creëren van kleding die er niet alleen goed uitziet, maar ook geweldig aanvoelt. Innovatief design in combinatie met de beste materialen zorgt ervoor dat elk kledingstuk een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid biedt.

Een nieuwe look voor vrije tijd of werk

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je werk, een casual outfit voor in het weekend of een speciaal kledingstuk voor een belangrijke gelegenheid, FRILIVIN biedt een breed scala aan opties om aan de behoeften van de veeleisende man te voldoen. Blader nu door de nieuwste collecties van FRILIVIN en vind uw favoriet - want elke man verdient het om zich op zijn best te kleden.